Generieke Webservices Generieke Webservices
Compano BV

Voorbeelden

ArtSelect
ArtSelect is een goed voorbeeld van de mogelijkheden van onze generieke webservices. Het artikelselectie scherm kan met behulp van de webservices direct opgeroepen worden vanuit een andere applicatie.
De gebruiker kan dan artikelen in het scherm selecteren in het winkelmandje en overnemen in zijn eigen applicatie.

Een aantal software leveranciers is momenteel bezig met het 'inbouwen' van ArtSelect.

www.compano.nl
Veel product informatie op de site van www.compano.nl wordt met behulp van de generieke webservices gepubliceerd vanuit de data-omgeving van Compano.
Zo wordt de product-informatie dus rechtstreeks gelezen uit het eigen verkoopassortiment.
Ook de nieuwspagina's worden met webservices gelezen uit de data-omgeving.
Hierdoor heeft compano de mogelijkheid deze pagina's volledig in de eigen ERP-omgeving te onderhouden en beheren.